Drum Circles

Una experiència sensorial que posa a tothom en un mateix estadi

Què és?

Un Drum Circle (Cercle de Percussió) és una experiència sensorial que posa a tothom en un mateix estadi dins una mateixa rotllana, sense fer diferències ni d’edat, sexe, estament social, procedència cultural o religiosa, ni tampoc a nivell musical, per posar en comú la creativitat i l’esperit de cadascú i generar una orquestra de percussió única, present i exclusiva.

Com funciona?

La filosofia dels Drum Circles parteix de la idea que TOTS TENIM RITME, ja que el ritme és arreu.

Mitjançant diferents jocs, patrons i tècniques, la persona que facilita genera i proposa codis perquè els participants coneguin i experimentin amb paràmetres com el timbre , figures rítmiques i mètriques, dinàmiques (fort i fluix), accents, tocar i no tocar, la pertinença al grup, etc. D’aquesta manera el grup es desenvolupa de forma individual i grupal.

Qui pot participar?

La naturalesa no verbal de la música la converteix en un mitjà de comunicació universal. La pràctica grupal de la percussió ens aporta un sentiment de pertinença al grup que fa que aquest esdevingui un lligam potent entre els participants durant la seva pràctica.

No calen coneixements musicals previs, pot participar qualsevol persona sigui quina sigui les seves condicions físiques i fisiològiques. És un activitat òptima per a desenvolupar en qualsevol lloc i moment.

És ideal per aplicar a la comunitat educativa ja sigui amb l’alumnat, mestres i famílies.

Per equips i empreses que vulguin treballar les relacions dels seus equips.

Per a tota mena de centres i institucions que vulguin una activitat on pugui participar tothom.

Per esdeveniments festius; jornades, festes de barri.

Vols més informació?